Percheziție în Pitești! Un minor de 9 ani fura țigări din chioșcuri de ziare

Doi minori, unul de 17 ani și altul de 9 ani, și o tânără de 18 ani sunt bănuiți că ar fi furat țigări din mai multe chioşcuri de ziare din Piteşti.

Poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Piteşti, la locuinţa persoanelor vizate. Acestea sunt bănuite că ar fi pătruns prin efracţie în mai multe chioşcuri de ziare.

Au fost reţinuți un minor de 17 ani şi o tânără de 18 ani, ambii din Ploieşti. Ei sunt bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Cei doi tineri, în perioada noiembrie-decembrie 2018, împreună cu un alt minor de 9 ani, ar fi pătruns prin efracţie în mai multe chioşcuri de ziare din Piteşti. Împreună ar fi sustras ţigări, pe care le-ar fi valorificat ulterior pe raza judeţului Prahova.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 5 ianuarie a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Piteşti, la locuinţa persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.