Fraţii s-au întâlnit în arest! Ambii au aceeaşi victimă

Update- Pe numele tânărului în vârstă de 20 de ani, Judecătoria Topoloveni a emis marţi, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. El este acuzat de furt calificat. Acum, fraţii sunt colegi de celulă!

Incredibil! Fraţii s-au întâlnit în arest, după ce, amândoi i-au făcut rău aceleiaşi femei. Unul a tâlhărit-o şi a violat-o, altul i-a spart casa şi i-a furat bunurile.

Fraţii s-au întâlnit în arest! Primul este un tânăr în vârstă de 18 ani, din Topoloveni, arestat pentru tâlhărie şi viol la începutul lunii decembrie. Fratele acestuia, în vârstă de 20 de ani a fost reţinut şi a ajuns şi el în celulă, după ce a spart casa aceleiaşi femei.

Victima în vârstă de 58 de ani, parcă trăieşte într-un film de groază. În luna decembrie, noaptea, s-a trezit peste a în casă un un tânăr care îi muncise prin gospodărie. Acesta a ameninţat-o şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale. la plecare i-a furat telefonul mobil ca să nu-l poată reclama. Autorul a fost arestat preventiv, fiind trimis în judecată în stare de arest.

Văzând ce a păţit mezinul fratele mai mare s-a dus şi i-a spart casa celei care l-a reclamat pe violator. I-a furat un LCD şi alte bunuri în valoare 1.700 lei.

Tânărul este bănuit că în noaptea de 07/08 februarie a.c., ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei din orașul Topoloveni, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 1.700 de lei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Judecătoriei Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Astfel, fraţii s-au întâlnit în arest.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

·