Update: Accidentul a avut loc pe A1, la km 82, la granița dintre Argeș și Dâmbovița. Un conducator auto de 27 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism, pe fondul nepăstrării distanței, a intrat în coliziune cu un TIR condus de un bărbat de 39 de ani, din Calărași. A rezultat rănirea ușoara a conducătorului auto, totodată fiind transportati la spital și pasagerii din autoturism, respectiv soția sa, de 22 de ani, și fiul acestora, de 6 ani, care va fi dus la Pediatrie pentru investigații, informează IPJ Argeș.

Un accident rutier a avut loc, marți, între un autoturism și un TIR, pe Autostrada A1 București-Pitești. Trei persoane au primit îngrijiri medicale.

Imagine

Accidentul a avut loc pe A1, la Km 77-78, sens spre București. În urma impactului, au rezultat trei persoane rănite, aflate în autoturism. Primul ajutor a fost acordat victimelor de către un subofițer de la Detașamentul de Pompieri Mioveni, care se afla în trafic în momentul producerii accidentului.

https://www.youtube.com/watch?v=O_B5JXzN5UY&feature=youtu.be

Inițial, în apelul către 112 s-a anunțat că o persoană este încarcerată. La fața locului au intervenit un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare grea, un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. În urma intervenției, s-a constatat că nicio persoană nu este încarcerată. Cele trei victime nu au leziuni grave, suferind atac de panică și escoriații, informează ISU Argeș