Fost primar vinovat de producerea unui accident la Băiculești

În această dimineață, a avut loc un accident rutier la Băiculești, cu două autoturisme implicate. În urma impactului, mașina condusă de popa Gheorghe Bărănescu, fost primar la Băiculești, s-a răsturnat. Bărbatul în vârstă de 80 de ani, era încarcerat, astfel că echipajele au intervenit pentru descarcerarea victimei şi acordarea primului ajutor medical.

Fost primar, vinovat de producerea unui accident la Băiculești! Din primele informații se pare că popa Gheorghe Bărănescu, în vârstă de 80 de ani, fost primar al comunei Băiculești, nu a acordat prioritate la ieșirea de pe o stradă laterală în cea principala.

Accidentul s-a produs pe DN 7C Pitești – Curtea de Argeș, pe raza localității Băiculești. Popa Bărănescu, în timp ce ieșea cu mașina de pe o stradă laterală, nu s-a asigurat și nu a acordat prioritate unui autoturism care venea de pe drumul principal. În urma impactului, fostul primar a rămas încarcerat.

Popa Bărănescu a fost extras de către pompieri și predat unui echipaj al Ambulanței. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean. Fostul primar era semiconștient.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială cu modul se descarcerare și un echipaj SMURD. O echipă a poliției a intervenit pentru a dirija traficul în zonă.