Fiu înjunghiat de tată! A ajuns la spital doar părintele

În urma unui scandal, fiu înjunghiat de tată, la Rătești! După ce au intervenit polițiștii și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Argeș, a ajuns la spital doar părintele care la rândul lui, era bătut măr.

Fiu înjunghiat de tată, în comuna Rătești! Cei doi erau certați de ceva vreme iar bărbatul în vârstă de 62 de ani, locuia separat de soție și fiu. Sâmbătă dimineață între membrii familiei a avut loc un nou conflict. Tatăl susține că soția, fiul lui în vârstă de 32 de ani și nora s-au dus peste el în cameră și l-au luat la bătaie. Ca să se apere de loviturile fiului, a pus mâna pe un cuțit și l-a lovit. Fiul a fost înjunghiat de tată la un picior, deasupra genunchiului.

Soţia celui rănit a sunat la 112. Un echipaj de poliţie şi o ambulanţă s-au deplasat la locuinţa celor implicaţi în scandal. Fiul înjunghiat se afla în curte. Era extrem de nervos. Acesta a primit îngrijirile medicale de care avea nevoie, însă a refuzat să fie transportat la spital. La rândul său şi tatăl era rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta avea o rană la o arcadă şi multiple vânătăi, se plângea de dureri în zona toracică şi spunea că a fost bătut măr de membrii familiei sale.

Acuzaţiile au venit şi de-o parte şi de cealaltă. Poliţiştii au constatat că în camera în care locuia tatăl era mare deranj, semn că acolo ar fi avut loc o luptă. A fost întocmit dosar penal pentru violenţă în familie şi loviri şi alte violenţe, fiind anchetaţi atât tatăl cât şi fiul. Cercetările continuă, pentru a se stabili ce s-a întâmplat cu adevărat. Tatăl este cunoscut cu afecţiuni psihice fiind internat de câteva ori la Spitalul de Psihiatrie „Sfânta Maria” Vedea.