Tânără în comă după accident! Șoferul vinovat era beat

O tânără în comă după accident, se zbate între viață și moarte pe patul spitalului. Fata se afla într-o mașină condusă de unui șofer beat. Autoturismul s-a răsturnat, ajungând într-o curte.

Tânără în comă după accident, petrecut sâmbătă dimineaţă, în comuna Bradu. Un BMW condus de un şofer în vârstă de 39 de ani, din aceeaşi localitate, mergea către Suseni. Într-o curbă uşoară, conducătorul a pierdut controlul volanului. Maşina a zburat de pe şosea, a rupt gradul unei gospodării şi s-a răsturnat în curte.

În urma impactului deosebit de violent tânăra în vârstă de 24 de ani, tot din comuna Bradu, a fost rănită grav. Maşina a aterizat pe plafon iar cei din interior au fost scoşi de echipajul de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Piteşti. Fata, despre care se ştie că era pe bancheta din spate, a suferit un hematom cranian, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Piteşti. În urma investigaţiilor la care a fost supusă s-a stabilit că are leziuni grave la cap. Tânăra în comă de gradul III, ar putea fi transferată la un spital din Bucureşti.

În urmă cercetărilor, poliţiştii au stabilit că şoferul era beat. Acesta avea o concentraţie de alcool de 0,84 la mie în aerul expirat. A fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta este rănit, având multiple traumatisme. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru vătămare gravă din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.