Firmă din Suedia angajează mecanici români. Vezi ce salarii se oferă

O firmă din Suedia angajează mecanici români. Eures România anunţă că oferta este valabilă până la sfârşitul lunii martie. Locurile sunt limitate! Cei interesaţi vor trebui să îndeplinească anumite condiţii.

Firmă din Suedia angajează mecanici români! Este vorba de 8 posturi de mecanic maşini utilaje grele. Aceştia vor lucra nu în Suedia ci la un punct de lucru din oraşul Alesund-Norvegia. Programul de lucru este de minim 157 de ore pe lună. Angajarea va fi făcută pe perioadă nedeterminată.

„Suntem o companie de consultanţă în domeniul tehnic, specializat în profesionişti calificaţi în industria petrolieăa submarină pe piaţa din Suedia ,Norvegia si Marea Nordului. Actualmente avem câteva oferte interesante şi recrutăm noi mecanici maşini utilaje grele pentru locuri de munca în Norvegia.

Avem nevoie de persoane cu experienţă bogată în remedierea în mod independent a problemelor ivite la vehicule grele (camione, autobuze), folosind instrumente de diagnosticare, întreţinere, reparare. Cerinţa obligatorie: cel puţin 3 ani de experienţă în domeniu. Permisul de conducere categoria CE constituie un avantaj dar nu este eliminatorie. Solicităm cunoştinţe de limba engleză (nivel conversaţional) şi referinţe bune de la foştii angajatori.

Cei care îndeplinesc condiţiile pot trimite o solicitare în limba engleză (CV+referinţe) pe adresa de email [email protected]. Se recomandă utilizarea unui CV model Europass (în limba engleză). Pentru monitorizare, emailurile se vor trimite si la adresa de email [email protected]”, scriu reprezentanţii firmei suedeze în anunţ.

Salariul poate fi unul avantajos, având în vedere că se oferă cel puţin 19 euro brut pe oră, într-o lună suma putând ajunge la aproximativ 3.000 euro brut. Termenul limită al ofertei de muncă este data de 30 martie 2019.