UPDATE! Crimă la Davidești! Bărbat găsit cu gâtul tăiat

UPDATE! Victima se afla în casa criminalului. Crima a fost descoperită de un vecin, după ce l-a sunat pe criminal ca să îi dea o piuliță. Vecinul a găsit victima înjunghiată, aceasta fiind așezată pe un scaun în bucătărie. Criminalul i-a spus martorului că l-ar fi prins pe acesta în pat cu soția lui. Doar că soția criminalului era la serviciu…

Reprezentanţii Poliţiei Argeş au precizat că s-a deschis o anchetă pentru omor, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Criminalul a fost găsit de polițiști. Bărbatul în vârstă de 61 de ani și-ar fi înjunghiat vecinul după ce acesta i-ar fi zis ceva de soția lui, fapt pe care nu l-a putut accepta.

Crimă la Davidești! Bărbat găsit cu gâtul tăiat în propria casă, pe scaunul de la bucătărie. Acesta avea mai multe plăgi tăiate, una la gât și mai multe la piept. Principalul suspect al crimei este un vecin.

Crimă la Davidești, pe ulița din fața Primăriei! În urmă cu foarte puțin timp, la 112 s-a primit o sesizare că, într-o gospodărie din comuna argeșeană Davidești, se află un bărbat inconștient, în stop cardio-respirator, cu plagă la nivelul gatului. Este vorba despre un bărbat de 60 de ani, care are mai multe plăgi tăiate, una chiar la gât.

Apelul la 112 a fost făcut de către vecinul victimei. Bărbatul a fost declarat decedat. Acesta a fost găsit tăiat pe un scaun în bucătărie. Un echipaj de la IPJ Arges se află la locul faptei. Din primele surse, principalul suspect al crimei este unul dintre vecini. Polițiștii nu au găsit încă arma crimei.