Tragedie petrecută joi seara în comuna argeşeană Popeşti. O femeie înjunghiată mortal, a fost găsită de fiul ei. În acest moment, unul dintre suspecţii de crimă este soţul victimei care a dispărut de la domiciliu.

Crimă în comuna Popeşti unde o femeie a fost înjunghiată mortal. Victima în vârstă de 45 de ani, a fost găsită de fiu. Din primele informaţii se pare că băiatul a fost plecat de acasă şi când s-a întors şi-a găsit mama într-o baltă de sânge. Tatăl său nu era de găsit, de aceea, s-a gândit că chiar părintele său a comis omorul. Se spune în urmă cu aproximativ o lună, bărbatul a mai bătut-o dar femeia nu  avrut să depună plângere.

Citeşte şi: https://realitateadearges.net/a-vrut-sa-intre-cu-masina-in-casa-peste-soacra-si-concubina/

Fiul a sunat la 112 şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş şi unul de la Secţia Rurală Buzoeşti s-au deplasat la faţa locului. Când au ajuns echipajele, s-a constatat că femeia era decedată. Se pare că este moartă de puţin timp. Soţul victimei este căutat de oamenii legii.

La faţa locului urmează să se deplaseze o echipă de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.