Un tânăr de 24 de ani, din comuna argeşeană Răteşti, şi-a pierdut minţile după ce partenera lui de viaţă, l-a părăsit şi a plecat la mama ei. A vrut să intre cu maşina în casă peste soacră şi concubină. După ce a avariat două autoturisme, tot a pătruns în imobil, unde a lovit-o pe tânără. A fost plasat sub control judiciar.

Tânărul a vrut să se răzbune pe soacră şi cocubină şi le-a terorizat. Acesta a avut o relaţie de concubinaj cu o fată minoră din localitate, care i-a dăruit şi un copil. În urmă cu trei zile, tânăra l-a părăsit ca urmare a scandalurilor dar, de frică, a lăsat copilul în vârstă de un an şi jumătate la bărbat.

El a susţinut ulterior, că după ce micuţului i-a fost rău, a fost nevoit să meargă cu el la spital, numai că, tatălui nu i s-a permis să rămână cu copilul internat şi i s-a cerut să vină mama. Cadrele medicale au sesizat DGASPC Argeş după ce au realizat că ceva nu este în regulă. Copilul a fost oprit la spital iar tânărul furios a vrut să se răzbune pe fosta parteneră de viaţă.

S-a dus la Răteşti şi a intrat în curtea soacrei unde a făcut scandal. Femeia şi fiica ei s-au refugiat în casă. Individul a urcat în maşina personală a demarat cu viteză, a izbit autoturismul soacrei şi l-a împins până când l-a izbit de zidul casei. Apoi a spart un geam şi a intrat peste ele, lovind-o pe  minora ce-i fusese concubină.

Tânărul a fost reţinut de Poliţiştii Secţiei Rurale Leordeni pentru 24 de ore. Joi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni. Împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Are interdicţia de a părăsi judeţul Argeş şi de a se apropia de fosta concubină sau de mama acesteia.