Căutări intense pentru o femeie dispărută de la Călineşti, judeţul Argeş. Bătrâna în vârstă de 77 de ani, a plecat de acasă sâmbătă şi nu s-a mai întors. Deşi locuieşte împreună cu doi copii, aceştia habar nu aveau ca mama lipseşte de ceva timp!

 

Femeie dispărută de la Călineşti, sâmbătă. Elena Ureche, în vârstă de 77 de ani, a plecat de acasă dimineaţă. Locuieşte împreună cu fiica şi fiul ei. După-amiază a venit în vizită cel de-al treilea copil al femeii, care locuieşte în Giurgiu. Acesta şi-a întrebat fraţii unde este mama lor. Ambii au ridicat din umeri, recunoscând că nici măcar nu îi sesizase lipsa. cu toate că femei era plecată de ore bune. Se pare că cei doi ar fi cunoscuţi cu viciul alcoolului.

Bărbatul a pornit să o caute dar nu i-a dat se urmă. Seara a sesizat dispariţia ei la 112. Au fost formate echipe de căutări, fiind folosit şi un câine de urmă. Fără rezultat!

Un angajat de la Barajul Udeni le-a spus poliţiştilor că a văzut-o pe femeie, sâmbătă, în jurul orei 13,00. Aceasta mergea cu o plasă în mână, în direcţia opusă locuinţei sale. A fost ultima persoană care a văzut-o.

Elena Ureche, de 77 de ani, a plecat voluntar de pe raza comunei Călineşti, satul Udeni Zăvoi.

Semnalmente: înălțime: 1,50-1,55 m, greutate: 50 de kg, păr cărunt, ochi căprui, nas acvilin.

Vestimentaţie la momentul plecării: fustă din pânză de culoare închisă, bluză cu mânecă lungă de culoare închisă, vestă maro cu nasturi, batic de culoare maro închis și galoși de culoare albastru închis.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Topoloveni, telefon 0248.666.550.