Explozie la Ştefăneşti! Bărbat cu arsuri pe 85% din suprafaţa corpului

Bărbat rănit grav în explozie la Ştefăneşti! Victima are arsuri de 85% din suprafaţa corpului. Se află în comă indusă. Nu poate fi transferat la un alt spital din cauza lipsei de locuri.

Explozie la Ştefăneşti! Bărbat cu arsuri pe 85% din suprafaţa corpului, în urma deflagraţiei. Victima în vârstă de 46 de ani, a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, luni seară. Explozia a avut loc în locuinţa bărbatului. Acesta avea o instalaţie de încălzire racordată la butelie, din câte spun anchetatorii. A fost pornită, timp în care proprietarul a ieşit din casă. Au avut loc acumulări de gaze în imobil, iar când proprietarul s-a întors şi a aprins lumina s-a produs deflagraţia.

Suflul exploziei a fost atât de puternic, încât a făcut o gaură în tavan. Deflagraţia a fost urmată de incendiu. Echipajele de pompieri şi poliţiştii au ajuns la faţa locului şi l-au scos pe bărbatul rănit. Acesta avea arsuri de gradele II şi III pe 85% din suprafaţa corpului. Militarii au scos din casă trei butelii are de asemenea, ar fi putut exploda în orie moment, din cauza incendiului.

Starea bărbatului este extrem de gravă şi a fost internat la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Piteşti. Bărbatul este în comă indusă, fiind conectat la aparatele care îi monitorizează funcţiile vitale. Are arsuri şi pe căile respiratorii aeriene. Deşi ar trebuie transferat la un spital de arşi, medicii piteşteni au luat legătura cu mai multe spitale din ţară şi nu există niciun loc liber. Mai mult, lista de aşteptare este de 5 pacienţi.