Jurist dispărut fără urmă din Piteşti! Familia în caută de duminică

De duminică un jurist dispărut fără urmă este căutat de familie. Bărbatul în vârstă de 44 de ani, a plecat de acasă fără telefon şi doar cu cartea de identitate la el. Nu era bolnav şi nici nu avea probleme la serviciu.

Jurist dispărut fără urmă din Piteşti! Familia în caută de duminică. cel care a făcut publică dispariţia este fratele bărbatului. Acesta a scris pe o reţea de socializare: „Îmi caut fratele de 45 ani, Valentin Nitu. Este îmbrăcat într-o geacă albastră, şapcă albastră si pantaloni reiat negri. Este dispărut de duminică după-amiază din Piteşti. Vă implor să mă ajutaţi să-l găsesc! Vă rog sa ma ajutaţi sa-mi găsesc fratele! Vă mulţumesc!”, scrie fratele, Mihail Niţu pe un cont de socializare.

Dispariţia bărbatului a fost anunţată din la Secţia 3 Poliţie Piteşti. Deşi a fost căutat atât de rude cât şi de oamenii legii nimeni nu a dat de urma bărbatului. Rudele spun că Valentin Niţu nu era bolnav şi nici nu avea probleme la serviciu. El nu a lăsat un bilet prin care să îşi justifice dispariţia. A plecat luând la el doar o cartelă SIM şi cartea de identitate. Cei care l-au văzut şi pot oferi informaţii despre bărbat, sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.