Bătrână violată în Postul Crăciunului! Făptaşul reţinut

O bătrână din comuna Bârla, a fost violată în Postul Crăciunului de un individ fără căpătâi. Bărbatul a forţat uşa şi a intrat peste femeia în vârstă de 79 de ani. Era beat criţă!

Bătrână violată în Postul Crăciunului! S-a întâmplat în comuna Bârla, satul Malu. În noaptea de 14 spre 15 decembrie, individul în vârstă de 33 de ani a băut peste măsură. Noaptea, în jurul orei 3,00 i-a venit chef să-şi viziteze tatăl care locuieşte la câteva case de el. În urmă cu două săptămâni îi murise mama şi se gândise, beat fiind,să îşi consoleze tatăl, la 3,00 dimineaţa! Având minţile răvăşite de alcool, pe drum i-a încolţit în minte un gând. Ştia că vecina lui, o bătrână de 79 de ani, locuieşte singură. A forţat uşa de la intrare şi s-a dus peste ea.

A încercat să o oblige să întreţină relaţii sexuale cu el. Femeia s-a opus cu putere. Văzând că nu o poate doborî, bărbatul a batjocorit-o cu degetul. După comiterea faptei a fugit. Fiind întuneric, victima nu l-a recunoscut. A făcut plângerea la Poliţie. Individul a fost prins după câteva zile. A fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de viol. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costesti cu propunerea de arestare preventivă.