Mai mulți turiști au avut nevoie de ajutorul pompierilor din cauza unui drum blocat în apropiere de cabana Cumpăna. Nu se putea trece din cauza aluviunilor survenite în urma ploilor. Militarii au deblocat o porțiune urmând ca luni să intervină  autoritățile cu utilaje pentru deblocarea altei porțiuni.

Imagine

Pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au intervenit în localitatea Arefu pentru degajarea aluviunilor de pe un drum blocat. Este vorba de drumul forestier care pornește de la Barajul Vidraru spre Cumpăna și continuă până la Bâlea.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu un autocamion de intervenție, o autospecială de primă intervenție și comandă, plus un echipaj de jandarmi.

Pompierii au deblocat porțiunea frecventată de turiști, de la Cumpăna spre drumul principal, urmând ca luni autoritățile să vină cu utilaje și să deblocheze porțiunea de drum spre baraj.

 Drumul a fost blocat pe două porțiuni: de la barajul Vidraru la Cabana Cumpăna și de la Cabana Cumpăna spre drumul principal ce duce Bâlea.