Dubiţă, lovită de două TIR-uri, la Drăganu! Trafic îngreunat pe DN7

O dubiţă a fost distrusă, marţi, în urma unui accident pe DN 7, în comuna Drăganu. Autoutilitara a fost lovită de două TIR-uri, fiind proiectată de pe un sens pe celălalalt. Traficul în zonă a fost blocat o vreme, fiind reluat, alternativ pe o singură bandă.

Şoferul dubiţei, un piteştean de 29 ani, mergea către Râmnicu Vâlcea. La Drăganu, a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens, acolo unde a fost izbit, în plin, de un TIR care se îndrepta spre Piteşti. Dubiţa a fost proiectată, înapoi, pe sensul ei de mers, acolo udne a fost lovită de un alt TIR, carea circula dinspre Piteşti către Vâlcea.

După impact, dubiţa era distrusă aproape complet. În ciuda avariilor maşinii, şoferul a scăpat nevătămat. Acesta le-a spus poliţiştilor de la Serviciul Rutier Argeş, că i-a sărit ceva în faţa autoutilitarei şi din acest motiv a pierdut controlul volanului. Oamenii legii au ajuns la altă concluzie: conducătorul auto nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autovehiculul din faţa sa şi nici nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

Pe durata cercetărilor, traficul a fost blocat, o vreme. După ce s-a reluat, s-a circulat alternativ pe o singură bandă. Şoferul piteştean a fost amendat cu 580 lei.