Poliţiştii fac apel la cetăţeni pentru depistarea unui bărbat, dispărut din Câmpulung. Constantin Virgil Stroe, de 38 de ani, nu a mai fost văzut de o lună. Dispariţia lui a fost anunţată abia zilele trecute.

Dispărut din Câmpulung! Constantin Virgil Stoe de 38 de ani suferă de un handicap şi este pensionar. Deşi are domiciliul în comuna Poienarii de Muscel, bărbatul îşi făcea veacul în Câmpulung. Nu avea locuinţă şi dormea într-o magazie din apropierea Autogării Montana. Nu este căsătorit , nici nu are copii.

La începutul lunii septembrie, bărbatul s-a dus la spitalul Municipal Câmpulung. Atunci a fost văzut ultima dată, de un văr care l-a întâlnit pe holul unităţii medicale. După ce a părăsit spitalul, nimeni nu a mai ştiut nimic de el. Dispariţia a trecut însă, neobservată. Un unchi şi-a dat seama că bărbatul nu a mai dat niciun semn de viaţă şi l-a căutat, o lună mai târziu. Nu l-a găsit, de aceea a sesizat dispariţia la Poliţie, luni pe data de 7 octombrie.

Oamenii legii cer ajutorul cetăţenilor să dea de urma bărbatului. „Semnalmente: înălţime 1,70 m., constituție atletică, faţa ovală, ochii albaștri, nas mijlociu, drept, gură mijlocie, greutate circa 75-80 kg.

Nu se cunoaște vestimentația acestuia, la momentul plecării. Acesta a fost văzut ultima dată pe raza municipiului Câmpulung.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Argeş.