Un tânăr în vârstă de 21 de ani, a ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Acesta a fost prins de poliţişti în timp ce se plimba cu maşina, beat şi fără permis. Oamenii legii îl urmăreau de ceva timp, având informaţii că obişnuieşte să conducă ilegal.

Beat şi fără permis la volan, a ajuns în arestul IPJ Argeş! Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Marginea, județul Suceava, care conducea ilegal, un autoturism pe raza comunei Boțești, din judeţul Argeş. Existau informaţii că suspectul  nu posedă permis de conducere. Când l-au pus să sufle în etilotest, s-a contatat că era şi băut. Aparatul indica o concentraţie de alcool, de 0,70 la mie în aerul expirat.

Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.