CS Mioveni a surclasat-o pe Ripensia cu scorul de 5-0, sâmbătă, la Timişoara, în etapa a 11-a a Ligii a II-a de fotbal. Golurile au fost înscrise de Davide Massaro 16′, 36′, Valentin Coşereanu 40′, Raul Costin 45+1′, Simon Măzărache 81′.

Echipa din Mioveni este fără înfrângere în acest sezon, având 6 victorii și 5 egaluri. După victoria de la Timișoara echipa argeșeană se menține pe locul secund în Liga a II-a, ajungând la două puncte în spatele liderului Turris-Oltul Turnu Măgurele .

Galben-verzii au ajuns la 17 meciuri oficiale consecutive fără înfrângere.  CS Mioveni este neînvinsă din finalul sezonului  2018-2019, atunci când echipa condusă de Marius Stoica a bifat ultimele patru etape fără eşec. La performanța echipei argeșene se adaugă cele 11 etape din acest sezon și cele două meciuri din Cupa României.

Marius Stoica a devenit antrenorul momentului în Liga a II-a. La finalul meciului cu Ripensia, antrenorul Mioveniului a vorbit despre obiectivele clubului său . ”Noi am stabilit un obiectiv de la început. Avem bonusuri pentru locurile 1-3, avem bonusuri pentru locurile 4-8. Acesta este obiectivul. Dar eu mi-am propus cu jucătorii să câştigăm fiecare partidă. Ştiam ce găsesc, pentru că în campionatul trecut am avut patru reuşite cu ei. Cunoaştem că acest grup are calitate. Prin selecţia pe care am făcut-o, aducând nişte tineri de perspectivă, plus selecţia unor jucători, iar aici îi pot enumera pe Raul Costin şi Anghelina, a fost adus un plus pentru echipă şi rezultatele au venit până la urmă”, a precizat Marius Stoica.

Pe 16 octombrie, CS Mioveni va juca pe teren propriu împotriva Sportului Snagov, ultima clasată în Liga a II-a.