A avut loc o crimă la Curtea de Argeş. Un bărbat în vârstă de 75 de ani a fost găsit mort în casă. Principala suspectă este concubina victimei, o femeie mai tânără cu 19 ani.

O femeie în vârstă de 56 de ani, este suspectă că a comisă o crimă la Curtea de Argeş. Concubinul acesteia, un bărbat în vârstă de 75 de ani, a fost găsit mort vineri dimineaţă. Când poliţiştii au mers la faţa locului pentru a face cercetările de rigoare, s-a constatat că victima avea leziuni la cap.

Concubina bărbatului, o femeie mai mică cu 19 ani, cunoscută ca având un comportament agresiv,  a mărturisit că l-a lovit cu un lemn în cap. Femeia este însă incoerentă şi nu poate preciza detalii cu privire la faptă.

Cei doi concubini locuiesc cu chirie într-o casă sărăcăcioasă situată la intrarea în municipiu. Vineri dimineaţă au fost vizitaţi de o cunoştinţă care a făcut descoperirea şi a sesizat poliţia. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. Un procur va merge la locul crimei pentru cercetări.

Foto descriptiv