Update-Copilă de 13 violată pe un câmp. Agresorul a fost prins!

  Update-Tânărul acuzat că a violat copila în vârstă de 13 ani a fost reţinut. El susţine că e nevinovat, motivând că fata a acceptat să întreţină relaţii cu el. Victima îl contrazice.

  Copilă violată la 13 ani! În noaptea de duminică spre luni, a fost batjocorită de un individ de 20 de ani, din comuna Călinești. Agresorul se află acum la sediul Poliției Topoloveni.

Copila a plecat de bunăvoie de acasă cu tânărul în vârstă de 20 de ani, cei doi mergând la discotecă. Individul a urcat-o în mașină unde era cu mai mulți prieteni. Și-a lăsat amicii pe traseu, motivând că au altă treabă.

După ce a rămas doar cu copila tânărul a oprit mașina pe un câmp și a amenințat-o pe fată că o va abandona acolo noaptea, dacă nu face dragoste cu el. violată, după care a fost dusă de același individ acasă.

Copila violată a povestit ce a pățit iar mătușa ei a sunat la 112. Tânărul în vârstă de 20 de ani, a fost prins după circa jumătate de oră, la volanul mașinii. La verificări s-a stabilit că nu posedă permis de conducere.

Suspectul a fost dus la Poliția Orașului Topoloveni pentru audieri. El este acuzat de viol și conducerea unui autovehicul fără permis. Cazul va fi preluat de Serviciul de Investigații Criminale, având în vedere că fata violată are mai puțin de 14 ani.