Copil accidentat la Miceşti! A fost acroşat de un BMW

Update- Cercetările poliţiştilor au continuat. S-a stabilit că într-adevăr, şoferul încercase să evite impactul cu o altă maşină şi  a tras de volan. Cel vinovat de producerea accidentului, este potrivit oamenilor legii, un alt tânăr tot în vârstă de 21 de ani, din comuna Miceşti. Acesta conducea tot un BMW.  Nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depăşire obligîndu-l pe celălalt şofer, din Mălureni să tragă de volan. Pe şoferului care a depăşit neregulamentar a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident sâmbătă după-amiază, pe DJ 730. Un copil accidentat la Miceşti a ajuns la spital. Băiatul mergea pe carosabil. A fost lovit de un BMW al cărui şofer circula cu viteză.

Copil accidentat la Miceşti! Totul din vina unui şofer imprudent şi teribilist. Tânărul în vârstă de 22 de ani, din comuna, Mălureni conducea un BMW. Se afla la Miceşti, pe DJ 730. Rula cu viteză mare, spun localnicii martori la accident. Într-o curbă uşoară la stânga, nu a adaptat viteza iar tânărul conducător a acroşat un băiat în vârstă de 11 ani şi l-a trântit pe asfalt. Copilul mergea pe marginea carosabilului când a fost accidentat.

În urma izbiturii, băiatul a fost rănit la cap şi picioare. A fost transportat la Spitalul de Pediatrie Piteşti. Din fericire, băiatul nu este rănit grav, spun medicii. În timpul cercetărilor, şoferul a susţinut că a tras de volan pentru a evita impactul cu o altă maşină. A declarat că din sensul opus venea un autoturism care se afla în depăşire. Asta nu justifică viteza cu care se deplasa.