Copiii sunt așteptați la “Grădina lui Moș Nicolae” din Pitești

Pe 5 decembrie, de la ora 16.30, se deschide – la Grădina de Vară  – „Grădina lui Moș Nicolae”. Astăzi au fost realizate ultimele pregătiri, incinta „Grădinii Moșului” fiind îmbrăcată festiv, cu ghirlande luminoase, brad de Crăciun, căsuțe din lemn, dorind a aduce celor care îi trec pragul un strop din magia Sărbătorilor de Iarnă.

Copiii sunt așteptați la “Grădina lui Moș Nicolae” din Pitești. Spriridușii lui Moș Nicolae vor căuta copiii cuminți, miercuri după-amiază, de la ora 16.30, pe traseul CJ Argeș – Grădina de Vară, pentru a le oferi dulciuri, covrigi și nuci, dar nici cei mai năzdrăvani nu vor fi trecuți cu vederea!

Împreună vor merge la Grădina de Vară, care în această iarnă se transformă în “Grădina Moșului” unde sunt așteptați cu multe surprize. De la ora 17.00, pe scena special amenajată de la „Grădina Moșului” vor urca pesonaje de poveste, însuflețite de actorii de la ”Așchiuță” ai Teatrului Al. Davila, cu “Minunea lui Moș Nicolae” și micii artiști ai Școlii Populare de Arte Pitești.

Programul manifestărilor de pe 5 decembrie:

Ora 16.30 – 17.00: Parada lui Moș Nicolae, pe traseul CJ Argeș – Grădina de Vară – cu trăsura lui Moș Nicolae. OPRIRI în zonele Magazin Trivale – Biblioteca Județeană Dinicu Golescu – Grădina de Vară, unde Spiridușii lui Moș Nicolae vor împărți dulciuri copiilor aflați pe traseu și vor anima atmosfera, invitând publicul la spectacol

Ora 17.00 – 17.10: Dulciuri pentru copiii cuminți – Sosirea spiridușilor lui Moș Nicolae la Grădina de Vară

Ora 17.10 – 17.30: Spectacol oferit de actorii secției ”Așchiuță” – ”Minunea lui Mos Nicolae”

Ora 17.30 – 18.30: Spectacol de colinde oferit de Școala Populară de Artă și Meserii Pitești Copiilor

Ora 18.30: Surprizele lui Moș Nicolae