Contrabandist reţinut! Mai are o condamnare pentru aceeaşi infracţiune

Percheziţii organizate în Piteşti, luni. Contrabandist reţinut în urma descinderilor după ce au fost ridicate cantităţi mari de ţigări netimbrate şi petarde. Cel vizat este condamnat, în primă instanţă, într-un alt dosar, sub aceeaşi acuzaţie.

Contrabandist reţinut! Mai are o condamnare pentru aceeaşi infracţiune. Antinogen R., de 50 de ani, era suspectat de comercializarea de ţigări netimbrate. Suspiciunile s-au adeverit după ce oamenii legii au descins la el acasă.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Pitești sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești și cu suportul Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești au efectuat o percheziție domiciliară la locuința lui R.A., de 50 de ani, din municipiul Pitești. Cu această ocazie cu care au identificat cantitatea de 4.200 de țigarete, 2.200 de petarde și suma de 2.000 de lei. Banii sunt susceptibili a proveni din vânzarea ilegală de țigarete.

Bărbatul este bănuit că în perioada 2018-2019 bărbatul ar fi comercializat cantitatea de 22.000 de țigarete de contrabandă.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Judecătoriei Pitești cu propunere de arestare preventive.

Acelaşi contrabandist reţinut a mai avut probleme cu legea în urmă cu 5 ani. A fost trimis în judecată în 2013 tot pentru contrabandă cu ţigări. Judecătoria Piteşti l-a condamnat în iunie 2018 la 2 ani închisoare cu suspendare, tot pentru contrabandă cu ţingări. Sentinţa nu este definitivă.