S-au bătut cu furca! S-a răzbunat soacra din mormânt

Update- Agresorul în vârstă de 41 de ani, a fost arestat preventiv. Tribunalul Argeş a emis pe numele lui, mandat pentru 30 de zile.

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Mozăceni, a ajuns la spital fiind rănit. Acesta şi prietenul lui de pahar s-au bătut cu furca. Agresorul a ajuns în arest. Gurile rele spun că a fost vorba de dreptate divină, după ce în urmă cu mulţi ani, cel devenit acum, victimă şi-a ucis soacra.

S-au bătut cu furca! Doi bărbaţi Ionel C.de 57 ani, respectiv Ion C. 41 de ani, ambii din comuna Mozăceni, au băut până când nu au mai ştiut de ei, luni seară. Beţi criţă, s-au luat la bătaie, unul dintre ei, a pus mâna pe o furcă şi l-a atacat pe adversar. În timpul încăierării roata s-a întors şi furca a ajuns îi mâinile celuilalt. Bărbatul de 47 de ani, fiind mai tânăr şi mai în putere, l-a lovit de câteva ori în cap şi la gât pe cel în vârstă de 57 de ani. Agresorul susţine că s-a apărat.

Scandalul a fost sesizat de un vecin al victimei. Ionel C. a fost văzut în curte, fiind rănit. A fost dus la spital. Abia acolo, după ce medicii au vorbit cu pacientul s-a aflat ce s-a întâmplat. Cel rănit era atât de beat încât nu îşi amintea prea bine ce a păţit. Poliţiştii au pus cap la cap informaţiile şi astfel au ajuns la la Ion C. şi el vecin cu victima. Bărbatul a fost luat de acasă de oamenii legi. În mare parte a recunoscut că s-au bătut cu furca. Acesta a susţinut că el a fost cel bătut şi că doar s-a apărat. Astfel se explică leziunile de la cap şi înţepătura de la gât pe care o are Ionel C. Cel rănit a rămas internat medicii au ajuns la concluzia că viaţa lui a fost pusă în pericol.

Agresorul a fost reţinut pentru tentativă de omor. Locuitorii din Mozăceni spun că ceea ce s-a întâmplat luni seară este dreptate divină. Ionel C şi-a ucis soacra în urmă cu peste 15 ani, el fiind condamnat după comiterea faptei. Astfel, soara s-a răzbunat din mormânt.