Condamnat pentru că a bătut un bărbat! Nu a ajuns la înțelegere cu victima

I-a dat un pumn unei persoane, iar acest lucru îl costă libertatea. Un bărbat din Mioveni a fost condamnat pentru lovire.

Constantin B., de 49 de ani, a fost condamnat la un an şi 2 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violenţe. Situația este una atipică pentru că infracțiunea pentru care a fost cercetat este una la care împăcarea părților înlătură răspunderea penală. Cu toate acestea agresorul nu a ajuns la o înțelegere cu victima.

Totul a plecat de la un conflict, în urma căruia bărbatul de 49 de ani i-a tras un pumn unei alte persoane. Acesta a fost cercetat de polițiști și a fost trimis în judecată. Cum bărbatul mai avea o condamnare cu suspendare pentru conducere sub influența alcoolului, instanța a acumulat pedeapsa și l-a condamnat pe agresor la un an și 2 luni de închisoare, cu executare.

Bărbatul nu a reușit să ajungă până la finalul cercetării judecătorești la o înțelegere cu cel pe care l-a lovit. Se pare că victima a cerut o sumă foarte mare de bani pentru a-l „ierta” pe agresor! Așa se face că din cauza unui pumn și-a pierdut libertatea.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au pus în executare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Pitești pe numele persoanei de 49 de ani. Bărbatul a fost încarcerat.