Arest la domiciliu pentru un pumn! Incidentul a avut loc într-o sală de jocuri

Riscă să îşi piardă libertatea pentru ani buni, din cauza unui pumn. Instanţa l-a plasat pe agresor în arest la domiciliu după ce şi-a bătut un adversar într-o sală de jocuri din Piteşti.

Arest la domiciliu pentru un pumn! Agresorul are 50 de ani şi a ajuns în arest. Acesta avut un conflict spontan cu un bărbat în vârstă de 49 de ani, într-o sală de jocuri din centrul Piteştiului, în urmă cu câteva seri. I-a tras un pumn, în urma căruia victima s-a prăbuşit în stare de inconştienţă. Cel rănit a fost transportat de urgenţă la spital. Acolo, în urma investigaţiilor medicale, s-a constatat că suferise fractură de craniu, fiindu-i pusă în pericol viaţa. Avea nevoie de peste 50 de zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti l-au reţinut pe Sevastian Florin T., pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, ulterior fiind dus în faţa instanţei. Iată ce au decis judecătorii. ” Respinge propunerea formulată de către Parchetul de pe lîngă Judecătoria Piteşti de arestare preventivă a inculpatului TSF. (…) dispune luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpatul TSF pentru o perioadă de 30 de zile începînd cu data de 17.01.2019 şi pînă la data de 15.02.2019 inclusiv. (…) impune inculpatului să nu părăsească imobilul unde locuieşte situat în …, fără încuviinţarea organului de urmărire penală sau a judecătorului de drepturi şi libertăţi”, se precizează în decizia judecătorească.