A murit strivit după ce s-a răsturnat tractorul peste el

Tragedie petrecută vineri după-amiază, în comuna Cuca. Aflat la pădure, un bărbat a murit strivit după ce s-a răsturnat cu tractorul. Poliţiştii au demarat o anchetă.

A murit strivit după ce s-a răsturnat tractorul peste el, în pădurea din satul Sineşti, comuna Cuca, din judeţul Argeş. Bărbatul în vârstă de 50 de ani, se afla la pădure. Conducea un tractor care tracta o semiremorcă plină cu lemne. Urca o pantă pe drumul forestier plin de noroi, cu gheaţă. la un moment dat vehiculul a derapat. A fost tras într-o parte de remorcă şi s-a răsturnat. Cum vehiculul nu era prevăzut cu cabină, bărbatul a căzut fiind prins sub tractor. oamenii au sunat la 112. La faţa locului au pornit un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş şi unul de terapie intensivă mobilă.

Câţiva localnici au sărit în ajutor, reuşind să scoată trupul de sub greutatea imensă. Au constatat că bărbatul a murit strivit. Medicul sosit la locul nenorocirii nu a mai putut face nimic decât să constate decesul. Cazul a fost preluat de poliţişti. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş.