Update-Trupul neînsufleţit al lui Emil Durdui, omul de afaceri mort, marţi seară, a fost depus la capela cimitirului Sfântul Gheorghe. Fratele acestuia, Nicolae Durdui a anunţat pe său contul de Facebook „Cei care doriţi să vă luaţi rămas bun de la fratele nostru, Emilian Durdui, vă aşteptăm la capela Sfântul Gheorghe, astăzi dupa ora 13:00. Dumnezeu să- l odihnească în pace!”

Miercuri dimineaţă a fost făcută autopsia, în urma căreia s-a confirmat că afaceristul a murit electrocutat. Acesta avea marca de intrare a energiei electrice la o mână, dar nu avea şi rana specifică de ieşire. Când s-a produs decesul, soţia lui Emilian Durdui era în casă. Acesta a descoperit trupul neînsufleţit după aproximativ două ore, în curte.

Tragedia este cu atât mai mare cu cât Emilian Durdui urma să fie socru mare. Fiul său avea planificată cununia civilă pe data de 15 septembrie iar nunta pe data de 22 septembrie, la sala de evenimente pe care o deţine familia Durdui.

A murit unul dintre patronii societății Send 92, din Pitești. Emil Durdui, în vârstă de 55 de ani, era director adjunct la firma condusă de frații cu același nume.

A murit în timp ce se afla acasă! Emil Durdui, era la locuința lui din strada Constantin Stătescu, din Pitești, și se spune că intenționa să ude grădina. Ceilalți membri ai familiei erau în casă. L-au găsit pe bărbat prăbușit, în curte.

Imediat au sunat la 112 și au chemat ambulanța. Echiajul Serviciului de Ambulanță Argeș a constatat decesul, stabilind că bărbatul a murit electrocutat.

A fost sesizată echipa operativă din cadrul poliției Municipiului Pitești fiind demarate cercetări privind moartea afaceristului.

Compania Send 92 a fost fondată de frații Nicolae, Emil, Sebastian și Rodica Durdui și produce tâmplărie din PVC și geam termopan. De asemenea deține și săli de evenimente.