Casă transformată în torță, de incendiu, la Leordeni. Distrugeri importante

Vineri dimineaţă, casă transformată în torţă, de incendiu, la Leordeni! Imobilul a ars aproape în întregime. A fost mistuită şi o magazie situată în apropiere, de unde a pornit focul.

Casă transformată în torţă, vineri dimineaţă, la Leordeni. O magazie a fost cuprinsă de foc. De acolo, flăcările s-au extins şi la casa de locuit, un imobil cu etaj, care a fost distrus aproape complet. Proprietarii, un bărbat şi o femeie, dormeau când a avut loc nenorocirea. Au fost treziţi de zgomotul provocat de lemne care trosneau în timp ce ardeau. Speriaţi, au ieşit în curte în pijamale, alertând vecinii şi pompierii.

Două echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş s-au deplasat în zonă. Când au văzut o casă transformată în torţă, militarii au cerut în sprijin un al treilea echipaj. Când a văzut cum munca lui de-o viaţă este mistuită de flăcări, proprietarul, în vârstă de 67 de ani, a făcut atac de panică. El a primit îngrijiri de la echipajul medical SMURD, refuzând transportul la spital. Intervenţia pompierilor a durat trei ore şi jumătate. A ars în întregime magazia şi etajul casei. În urma cercetărilor s-a stabilit că focul a izbucnit din cauza unui cablu electric neizolat corespunzător. Proprietarii trăseseră un cablu electric e la casa de locuit către magazie, şi se pare, că acesta nu a fost izolat bine când au fost făcute legăturile.

Foto: ISU Argeş