Video-Carambol cu 6 mașini pe A1! Două persoane au fost rănite

În această seară, a avut loc un carambol cu 6 mașini pe A1! În urma impactului unul dintre autoturisme s-a răsturnat. Şoferul a fost prins dedesubt, fiind scos de echipajul descarcerării. Este rănit grav!

Carambol cu 6 maşini pe A1, la kilometrul 95 pe sensul către Piteşti. Din primele cercetări, se pare că un Volkswagen a frânat brusc. Şoferul unei Skoda a observat şi a reuşit să opească. Un Logan şi un Mercedes au izbit în plin Skoda proiectând-o în faţă, în Volkswagen . Peste cele 4 maşini lovite a mai venit un Mercedes al cărui şofer, la fel ca ceilalţi implicaţi în carambol, nu păstrase distanţa şi a lovit şi el maşinile intrate un într-alta. Şoferul unei altă Skoda, în vârstă de 58 de ani, a vrut să evite grămada de autovehicule lovite şi a tras de volan. S-a răsturnat pe-o parte, în şanţ. Bărbatul, grav rănit, a rămas prins dedesubt, fiind necesară intervenţia echipajului descarcerării pentru a fi scos.

Şoferul rănit în accident a fost predat echipajului de terapie intensivă mobil, conştient. Era grav rănit, având multiple traumatisme. A fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă. A mai fost transportată la spital o femeie care se afla tot în Skoda răsturnată. Celelalte 5 persoane implicate în carambol au primit îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând transportul la spital. Poliţiştii care au mers la faţa locului au stabilit că acest carambol cu 6 maşini pe A1 a avut loc pe fondul nepăstrării regulamentare în timpul mersului. Traficul a fost blocat, aproximativ o oră şi jumătate. Din acest motiv, poliţiştii de la A1 au fost nevoiţi să devieze circulaţia pe Căteasca.

Foto, video: ISU ARGEŞ