Update-Captură impresionantă! Prins cu 150.000 de pachete de ţigări de contrabandă!

Update- Bărbatul suspectat de contrabandă cu ţigări a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. A ajuns în arest şi o piteşteancă, în vârstă de 32 de ani, care în momentul flagrantului cumpăra o cantitate mare de ţigări netimbrate. Cei doi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Poliţiştii au făcut percheziţii acasă la suspect. Acolo au descoperit alte ţigări de contrabandă şi un pistol neletal, pentru care nu deţinea autorizaţie.

Un bărbat, de 36 de ani, a fost prins cu 150.000 de pachete de ţigări de contrabandă! Ţigările au fost găsite de oamenii legii în două maşini.

Captură impresionantă a poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, miercuri! După mai multe zile de urmărire, l-au depistat pe bărbatul în vârstă de 36 de ani, din Bascov, cu o cantitate mare de ţigări de contrabandă. Acesta a fost prins în flagrant.

În maşina de teren pe care o deţine bărbatul şi într-un alt autoturism al acestuia au fost găsite de oamenii legii, 300.000 de ţigări, mai exact 150.000 de pachete. Acestea au provenienţă străină şi deşi sunt produse accizabile nu au fost plătite taxele aferente.

Pornind de la acestă captură impresionantă, oamenii legii au indicii că bărbatul se ocupa de mult timp cu contrabanda de ţigări. Acesta fost interceptat de Direcţia de Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR un timp, până când a putut fi organizat flagrantul.

Bărbatul a fost dus la audieri la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. El este acuzat de contrabandă cu ţigări.