Bilete de tratament pentru pensionari! Staţiunile cu locuri disponibile

 Peste 200 de bilete de tratament pentru pensionari, au rămas nevalorificate la Casa Judeţeană de Pensii Argeş. Acestea sunt în mai multe staţiuni, unde pot fi urmate cure balneare. Doritorii trebuie să se grăbească, plecarea va fi pe 28 noiembrie!

Bilete de tratament pentru pensionari, rămase nevândute. Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că pentru seria 19 din acest an, cu date de plecare în perioada 28 noiembrie –2 decembrie, au rămas 205 de bilete de tratament balnear, pentru care nu au fost solicitări.

Au rămas bilete în următoarele staţiuni Amara – 9 bilete, Bala – 2 bilete, Căciulata – 4 bilete, Covasna – 29 de bilete, Felix – 15 bilete, Govora – 19 bilete, Herculane – 12 bilete, Lacu Sărat – 7 bilete, 1 Mai – 4 bilete, Olănești – 93 de bilete, Pucioasa – 7 bilete, Sovata – 4 bilete.

Biletele se distribuie prin solicitare directă. Persoanele interesate se pot prezenta la Compartimentul bilete de tratament balnear până în data de 22 noiembrie. Sunt necesare următoarele documente: cerere tip, act identitate (original și copie), cuponul de pensie al lunii octombrie 2018 (original sau copie), copie bilet de trimitere de la medicul de familie.

Costul unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.