Bilete de tratament balnear la Casa de Pensii Argeș. Criterii de acordare

Pentru anul 2023 vor fi disponibile 18 serii de bilete de tratament balnear, cu date de plecare în 9 martie, 23 martie, 6 aprilie, 20 aprilie, 6 mai, 22 mai, 7 iunie, 23 iunie, 9 iulie, 25 iulie, 10 august, 26 august, 11 septembrie, 27 septembrie, 13 octombrie, 29 octombrie, 14 noiembrie, si 30 noiembrie.

Pentru prima serie din acest an, cu plecare in data de 9 martie, au fost repartizate la Casa Județeană de Pensii Argeș 56 de bilete in bazele de tratament care fac parte din Societatea Comerciala de tratament balnear si recuperare a capacitatii de munca – “T.B.R.C.M.” S.A, (al carui unic actionar este Casa Nationala de Pensii Publice).

Bazele de tratament se află în statiunile Amara, Bala, Buzias, Covasna, Geoagiu, Moneasa, Olanesti, Pucioasa si 1 Mai.

Biletele din prima serie se distribuie direct celor care au solicitat bilet in aceasta perioada incepand cu data de 7 martie 2023.

Persoanele interesate sunt așteptate la ghiseul de bilete cu actul de identitate in original, cuponul lunii februarie 2023 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Criteriile de acordare a biletelor de tratament balnear pentru anul 2023

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate.
Cererile se depun cu cel puţin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicită bilet de tratament balnear.
Se completează doar pe formularul tipizat aprobat, care se poate procura de la sediul instituţiei sau de pe site-ul www.cnpp.ro sau www.cjparges.ro.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.