Beat criţă, venea de la povarnă cu maşina! A recunoscut

Beat criţă, aşa a fost prins un bărbat, la volan! Venea de la povarnă cu maşina. A recunoscut că se întorcea de la cazan unde preparase ţuica şi degustase…din plin, rezultatul final!

Venea de la povarnă cu maşina! Era beat criţă, după ce tot gustase pentru a se asigura că preparatul are multe grade. Conducea o Dacia 1310 pe drumul judeţean 731, prin localitatea Corbi. Bărbatul a fost tras pe dreapta de un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș. Când l-au testat, s-a stabilit că omul avea nici mai mult, nici mai puţin de 1,11 la mie, alcool în aerul expirat.

Luat la întrebări de poliţişti, şoferul a mărturisit că timp de o zi şi o noapte lucrase la cazan. Ca orice om care doreşte să obţină un produs de calitate, a tot gustat din ţuica proaspătă. Aşa a ajuns beat criţă. Nu a putut să explice ce l-a determinat să urce la volan şi să plece cu maşina.

Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.