Beat criță, a lovit și a fugit! Șoferul se află la spital pentru recoltare de probe de sânge!

Beat criță, a urcat a volan și a provocat un accident rutier, în comuna Vedea. A acroșat o femeie pe care rănit-o ușor și a fugit. Polițiștii l-au depistat și au stabilit că șoferul avea o concentrație de alcool de 1,10 la mie în aerul expirat.

Șoferul în vârstă de 34 de ani, conducea un Logan, pe șoseaua principală în comuna Vedea. A trecut pe lângă o femei care mergea pe lângă o mașină parcată, acroșând-o. După producerea accidentului, conducătorul auto nu a oprit, ci din contră, a accelerat fugind de la locul cu pricina.

Victima în vârstă de 43 de ani a fost preluată de un echipaj SMURD, fiind transportată la spital. S-a constata că suferise traumatisme la mâna și piciorul drept.

Polițiștii Serviciului au pornit în căutarea șoferului fugar. Bărbatul, din aceeași localitate cu victima, a fost depistat, în apropiere de Căminul Cultural Vedea, la aproximativ 3 kilometri de locul unde provocase accidentul.

Când l-au pus să sufle în etilotest, polițiștii au înțeles de ce fugise. Era beat criță. Șoferul avea 1,10 la mie în aerul expirat. A fost dus la sediul Poliției Rutiere Pitești și ulterior la spital pentru prelevare de probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele șoferului fugar a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului rutier fără încuviințarea poliției, conducere sub influența băuturilor alcoolice.