A patra înfrângere consecutivă pentru BCM U FC Argeș Pitești, în Liga Națională de baschet masculin, i-a fost fatală antrenorului principal Florin Nini.

Acesta și-a dat demisia, pe 13 noiembrie, de la BCM U Pitești. după un an și trei luni în fruntea echipei argeșene. Rezilierea contractului s-a făcut pe cale amiabilă. Ultima înfrângere, cea cu CSA Steaua București, cu scorul de 94-81, a fost cea care a pus capac înțelegerii dintre Florin Nini și conducerea clubului argeșean.

După cinci runde, BCM U Pitești se află pe ultimul loc în Liga Națională de baschet, cu patru înfrângeri și o victorie. Singura victorie a fost înregistrată chiar în debutul campionatului, în deplasare, cu BC Timișoara. Au urmat apoi patru înfrângeri consecutive.

În locul lui Florin Nini a fost numit ca interimar Theodosios Paralikas, antrenorul asistent al celor de la BCM U Pitești.

„Începând de astăzi (13.11), Florin Nini nu mai este antrenorul echipei noastre. Rezilierea contractului s-a efectuat pe cale amiabilă. Interimatul urmează să fie asigurat de Theodosios Paralikas. Pe această cale, îi mulțumim tehnicianului român pentru perioadă de aproximativ un an petrecută alături de familia alb-violetă și îi urăm mult succes în cariera sa!”, informează conducerea clubului argeșean.

Următorul meci al echipei piteștene este pe 16 noiembrie, pe teren propriu, împotriva celor de la CSU Sibiu.