Bărbat prăbușit în gol, de la etajul IV al unui bloc din Mioveni! Trupul lui a fost găsit, vineri dimineață, în spațiul verde de lângă imobil. Este posibil să fi căzut de la geamul dormitorului, în timpul nopții.

Bărbatul prăbușit a fost descoperit de unul dintre colegi, zăcând fără suflare, în iarba de lângă bloc. Victima în vârstă de 49 de ani, din Iași, lucra la Mioveni. Era angajat la o firmă de construcții din Buzău care efectuează lucrări de construire a unui centru comercial în apropiere de Lidl-Mioveni.

Polițiștii au mers la fața colului pentru cercetări. Au discutat cu cunoscuții victimei. Acesta locuia într-un bloc din Mioveni, alături de 14 colegi, cu toții ocupând un apartament de la ultimul etaj. Oamenii au povestit că, joi seară, după ce s-au întors de la serviciu, au consumat băuturi alcoolice, inclusiv victima. Nimeni nu a văzut, însă, ce s-a întâmplat!

Dimineață când s-a trezit, unul dintre colegii de cameră i-a observat lipsa și a văzut geamul deschis. Când s-a uitat în jos, a observat trupul bărbatului prăbușit.

Oamenii legii au examinat cadavrul. Trupul zăcea de câteva ore în iarbă, fiind rigid. Se spune că nu există semne de violență, în afara urmelor de precipitare, așadar, cel mai probabil a căzut. S-a dispus transportul trupului neînsuflețit la morga. Autopsia va stabili cu certitudine cauza morții.