Update-Au atacat un şofer în cabina maşinii şi l-au jefuit! Tâlharii , reţinuţi!

Update-Suspecții au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Procurorul a luat, împotriva celor doi, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Suspecții vor părăsi arestul după ce va expira ordonanța de reținere de 24 de ore.  

Doi tineri au fost reţinuţi fiind acuzaţi de tâlhărie calificată după ce au atacat un şofer în cabina maşinii şi l-au jefuit! În dosar mai sunt alţi trei suspecţi, între ei şi o fată minoră.

Au atacat un şofer în cabină maşinii sale, în timp ce era parcat pe DN 73, şoseaua care face legătura între Piteşti şi Braşov. Indivizii au urcat în cabina camionului , crezând că şoferul doarme. Când s-a pomenit cu indivizii de etnie rromă peste el, conducătorul auto a crezut că i-a venit sfârşitul. A fost lovit de tâlharii care i-au furat borseta cu bani şi acte şi au fugit.

Victima a observat că sunt cinci indivizi, printre ei şi o fată. Erau cu o maşină care, după atac, a demarat în trombă. Omul a sunat la 112 şi a reclamat tâlhăria. În urma cercetărilor, atenţia anchetatorilor s-a îndreptat că zona locuită de rromi din comuna Merişani.

Marţi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au organizat 4 percheziţii, în comunele Merişani şi Băiculeşti. Oamenii legii aveau mandate de aducere pentru patru persoane suspecte. Au fost găsiţi cei asupra cărora planau bănuielile, cu toţii fiind duşi la audieri.

Audierile s-au derulat până noaptea târziu când, doi dintre aceştia, un tânăr de 23 de ani şi altul de 18 ani, consideraţi a fi autorii tâlhăriei, au fost reţinuţi. Pe numele lor a fost emisă o ordonanţă pentru 24 de ore, astăzi, urmând a fi duşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă.

Ancheta a stabilit că la comiterea faptei au participat 5 persoane. Cei doi, reţinuţi, au atacat şoferul, un minor de 15 ani a dispărut cu borseta. O fată de 17 ani a stat „de şase”, în timp ce un alt tânăr de 19 ani aştepta cu maşina pornită pentru a le asigura fuga.