Ca fiecare în fiecare an, Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, organizează Atelierele lui Moș Crăciun. Activitatea se va desfășura până pe 20 decembrie, timp în care copiii pot învăța să picteze pe sticlă, pe porțelan, să confecționeze globulețe, ghirlande sau îngerași. 

Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești  deschide atelierele lui Moș Crăciun dedicate în special copiilor. În cadrul aceste ateliere copiii își dezvoltă manualitatea, spiritul creativ și învață într-un mod interactiv vechile tradiții românești .

Anul acesta, până pe 20 decembrie, sunt deschise  nu mai puțin de nouă ateliere de creație – atelierul de pictură pe porțelan, atelierul de pictură pe sticlă și atelierul de decorat globuri pentru bradul de Crăciun, coordonate de Malvine Mocenco, atelierele  de podoabe de lut pentru bradul de Crăciun și sorcove coordonate  de Nicoleta  Mitroi și atelierele de confecționat ghirlande organice, îngerași și păpuși tradiționale coordonate de Valeria Călin.

Toate atelierele au ca tematică sărbătorile de iarnă și se desfășoară în spații special amenajate, fiind bazate pe interactivitate și interacțiune.

Detalii pe www.muzeulgolești.ro. Înscrieri la tel – 0248/266 364