Argeșeni urmăriți la nivel național, prinși la Pitești! Unul dintre ei a fost depistat lângă o biserică

Doi argeșeni urmăriți la nivel național au fost prinși la Pitești. Judecătoria Piteşti a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru doi bărbați, de 33 și 21 de ani, pentru infracţiuni la regimul rutier.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Piteşti au depistat doi bărbați, unul din Rociu, celălalt din Pitești, urmăriţi la nivel național. Bărbatul din Rociu a fost găsit de polițiști lângă biserica Maica Precista din Pitești.

Pe numele celor doi, Judecătoria Piteşti a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru infracţiuni la regimul rutier. Inculpații, pe parcursul anului 2017, au furat de la o persoană o mașină pe care au condus-o pe rând amândoi, în condițiile în care autovehicul nici nu era înmatriculat.

Instanța i-a condamnat pe cei doi pentru infracțiuni la regimul rutier. Inculpații erau recidiviști. Robert Ionuț B., de 33 de ani, din Rociu, a fost condamnat la un an și 8 luni de închisoare, iar Laurențiu Marinel R., de 21 de ani, din Pitești, a primit un an și patru luni de închisoare cu executare.

Bărbații vor fi încarcerați la Penitenciarul Mioveni.