Reţinut pentru act sexual cu două minore! Una a fost lipsită de libertate

Tânăr în vârstă de 20 de ani, reţinut pentru act sexual cu două minore! „Craiul” cu pasiuni pentru fetiţe, a obligat-o pe una dintre ele să stea cu el, lipsind-o de libertate. Tânărul este acuzat şi de conducere fără permis.

Reţinut pentru act sexual cu două minore! Una a fost lipsită de libertate! Tânărul în vârstă de 20 de ani, din comuna Merişani a ajuns în arest fiind acuzat că în perioada 2016-2018 ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore, una de 14 ani, cealaltă de 16 ani. Acesta avut o relaţie de aproape doi ani cu minora de 14 ani. Când s-a săturat de fată, a izgonit-o şi a adus-o acasă pe cea de 16 ani. Acesta din urmă, o iubită mai veche de-a sa, nu a acceptat să rămână. A fost ţinută cu forţa.

În timpul cercetărilor, poliţiştii din cadrul Biroului Investigații Criminale Piteşti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au aflat că deşi nu deţine permis, individul conduce frecvent maşina.Recent a fost implicat şi într-un caz de tâlhărie. Atunci el a fugit de la locul faptei conducând un autoturism.

Oamenii legii l-au reţinut pentru act sexual cu minoră, şi conducere fără permis, Urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.