Argeşeancă, moartă în Italia. Locuinţa ei a fost sigilată!

Argeşeacă, găsită moartă în apartamentul în care locuia cu chirie, în Italia. Nicoleta Căciulă, avea 46 de ani şi era din comuna Vlădeşti Argeş. Se pare că a murit intoxicată cu fum. Apartamentul a fost sigilat de autorităţile italiene pentru cercetări.

Nicoleta Căciulă, în vârstă de 46 de ani, era din Vlădești, județul Argeș și locuia la Brunico, în Trentino Alto Adige, nordul Italiei. Ieri dimineață, 17 iulie, Nicoleta a murit intoxicată cu fum în apartamentul ei în care locuia de una singură.

Nu se știe încă ce a cauzat incendiul. Dar cert este că, în cursul nopții de luni, 16, spre marți 17 iulie, ceva a ars mocnit. Nicoleta dormea și nu și-a dat seama, până când fumul a fost simțit de vecini. Când pompierii au intrat în apartamentul său aceasta era deja moartă. Alte 6 persoane au avut nevoie de asistență medicală.

Argeşeanca Nicoleta Căciulă era de mai mult timp în Italia și lucra la o fabrică de prelucrare a lemnului. Era divorţată.

Agenții departamentului de investigații științifice a unității de carabinieri din Bolzano au mers la fața locului pentru a efectua inspecția împreună cu magistratul desemnat de procuratura din Bolzano, relatează ANSA.

Carabinierii, pe baza cercetărilor de până acum, consideră că trebuie să fie efectuate investigații suplimentare pentru a se clarifica dinamica exactă a ceea ce s-a întâmplat în apartamentul victimei. Au fost puse sigilii pe apartament iar ancheta este în desfășurare, scrie Roitalianul.com

Trupul argeşencei urmează să fie adus în ţară pentru a fi înmormântată.