Adolescent dispărut de la Mioveni! Părinţii cred a fugit la mare cu iubita

Adolescent dispărut de acasă, de peste 3 săptămâni, este căutat de poliţişti. Se pare că ar fi fugit la mare, cu iubita. Părinţii au anunţat dispariţia la 112 după ce au încercat să-i dea, singuri, de urmă şi nu au reuşit.

 

Robert Mihai Miu are 15 ani şi este din Mioveni. A dispărut de acasă pe data de 29 iunie. Mama şi tatăl l-au căutat la prieteni, prin locurile pe care obişnuia să le frecventeze, însă nu i-au dat de urmă. Au încercat în repetate rânduri s-l sune dar are telefonul închis.

Părinţii au aflat că adolescentul ar avea o iubită, mai mare ca el şi nu exclud posibilitatea ca îndrăgostiţii să fi plecat împreună la mare.

Băiatul are următoarele semnalmente: înălţime 1,60 metri, constituţie atletică, păr șaten, ochi căprui, nas proeminent, gura dreaptă.

La data dispariţiei, cel mai probabil, era îmbrăcat cu: tricou de culoare închisă cu o bandă albă în partea inferioară, jachetă de fâș negru cu portocaliu, pantaloni tip blugi, negri cu tăieturi în zona genunchilor, adidași tip gheată, negri.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Mioveni, tel: 0248 261499.