Mort la 17 ani! A căzut ca secerat în curtea unui prieten

Un adolescent, în vârstă de 17 ani, din comuna Stolnici, judeţul Argeş, a murit, din motive necunoscute! Se pare că băiatul tocmai se întorsese de la câmp, unde îşi ajutase un prieten să strângă fân. Autopsia va stabili cauza morţii.

Adolescentul, de 17 ani, locuia în satul Fâlfani, comuna Stolnici şi ieri s-a dus împreună cu prietenul lui, la câmp. La prânz, s-au întors acasă cu tractorul. În curte, i s-a făcut rău şi a căzut ca secerat.

A fost chemată un echipaj SMURD care l-a preluat în stare de inconştienţă. Pe drum, tânărul pacient a fost transferat într-o ambulanţă, fiind începute manevrele de resuscitare. Din nefericire, când a ajuns la Spitalul de Pediatrie se afla în stop cardio-respirator.

Manevrele de resuscitare au fost continuate timp de 40 de minute fără succes. Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor şi a Parchetului. Pe trupul tânărului nu există semne de violenţă. Cel mai probabil acesta a decedat din cauza unui infarct sau a unui anevrism.

S-a dispus transportul cadavrului al Serviciul de Medicină Legală Argeş. În urma autopsiei se va stabili cu certitudine cauza decesului.