Arestat la domiciliu a bătut doi tineri pe stradă când venea de la instanţă

Deşi era arestat la domiciliu a bătut doi tineri pe stradă, în timp ce se întorcea de la instanţă. Tânărul în vârstă de 25 de ani din Mioveni a fost reţinut.

Arestat la domiciliu a bătut doi tineri pe stradă, la Mioveni. tânărul în vârstă de 25 de ani a comis mai multe infracţiuni, fiind cunoştinţă veche a poliţiştilor. Este cunoscut pentru furturi, scandaluri dar şi consum şi trafic de droguri. În prezent este cercetat în două dosare. Într-unul era plasat sub control judiciar iar în celălalt, era arestat la domiciliu. Joi, tânărul a fost la instanţă, acolo unde s-a judecat prelungirea măsuri, acesta fiind menţinută de judecători.

În timp ce se întorcea acasă supărat, a comis o nouă fărădelege. Era pe stradă când s-a luat din senin, de doi tineri. S-a certat cu aceştia şi i-a lovit. Victimele au sunat la 112 şi anunţat că au fost bătuţi de un individ pe stradă. Când au aflat despre cine este vorba, poliţiştii au emis pe numele autorului o ordonanţă pentru 24 de ore. În acest fel, individul a adăugat la „colecţia” lui de dosare penale şi unul pentru loviri şi alte violenţe. Vineri va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă.