Arde fabrica de mobilă din Dragoslavele! Incendiul a cuprins toată clădirea

Incendiu devastator la Dragoslavele, joi seară! Arde fabrica de mobilă, din localitate. Incendiul a cuprins întreaga construcție pe aproximativ 1.000 de metri pătrați.

Arde fabrica de mobilă din Dragoslavele! Incendiul a cuprins, joi seară, toată clădirea, pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri. Este vorba de o construcție de tip sandwich, pe două nivele. Focul a fot văzut de paznic. Ardea în vopsitorie, după cum a declarat angajatul. Acesta l-a sunat pe administratorul societăţii care, la rândul său, a sunat la 112.

La incendiu intervin 5 autospeciale de la Detașamentul Câmpulung, Punctul de Lucru Rucăr şi Detașamentul Mioveni, dar si o autospecială de la Serviciul Voluntar pentru situații de Urgență Rucăr. Hala arde în întregime. Se ştie că în interior este depozitată o cantitate mare de vopsele. Din fericire, la ora la care a izbucnit incendiul nu erau angajaţi în interiorul fabricii.

 

Deocamdată, nu se ştie ce a provocat flăcările. Militarii vor avea mult de muncă până când vor reuşi să stingă focul. În anul 2013, a mai fost izbucnit un incendiu puternic la aceeaşi fabrică. Atunci, s-a stabilit că o ţigară aprinsă aruncată la întâmplare a fost cauza producerii incendiului.