Video-Incendiul a mistuit întreaga fabrică de mobilă de la Dragoslavele

UPDATE- Focul a fost declarat lichidat. În zonă au rămas două echipaje ale ISU şi SVSU Rucăr pentru supraveghere. Acesta vor putea interveni în cazul reaprinderii unor focare.

A ars toată noaptea, la Dragoslavele! Incendiul a mistuit întreaga fabrică de mobilă. Pompierii se luptă de aproximativ 12 ore cu flăcările şi nici până la această oră intervenţia nu s-a încheiat.

Incendiul a mistuit întreaga fabrică de mobilă de la Dragoslavele! Flăcările au fost văzute de paznic joi seară şi 5 echipaje de pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş alături de unul de de la Serviciul Voluntar pentru situații de Urgență Rucăr au intervenit. Incendiul a cuprins toată clădirea, pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri. Construcția de tip sandwich, pe două nivele a ars în totalitate.

În ciuda intervenţiei pompierilor, din cauza cantităţii mari de vopsele şi mobilier depozitate în hală, incendiul a mistuit întreaga fabrică. Au ars mobilier, echipamente de montaj şi prelucrare, vopseluri şi materiale necesare fabricării de mobilă. Practic, totul a fost distrus. Pompierii s-au luptat întreaga noapte cu flăcările. La un moment dat hala s-a prăbuşit. Astfel, intervenţia militarilor a fost îngreunată, din cauza focarelor care se află sub dărâmături.

Ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, fabrica nu are hidrant. Pompierii au fost nevoiţi să îşi alimenteze autospecialele cu apă, de la o pârâu din apropiere. La această oră focul nu a fost stins definitiv. La faţa locului se află trei echipaje de pompieri care intervin. Deocamdată nu a fost stabilită cauza incendiului.
Foto, video; ISU Argeş