Întâlnire importantă la Prefectura Argeș! Annamammet Annayev, ambasadorul Republicii Turkmenistan la București, a fost prezent miercuri, 16 octombrie, în județul nostru.

Delegaţia turkmenă prezentă în Argeș şi-a manifestat interesul pentru oportunitățile de afaceri din domeniul construcțiilor și agriculturii. De asemenea, s-a pus în discuție și atragerea companiilor argeșene în Turkmenistan și extinderea exportului către alte continente.

Prefectul judeţului Argeş, Emilian Dragnea, a primit astăzi vizita E.S. Annamammet Annayev, ambasadorul Republicii Turkmenistan la București. La întâlnire au participat și reprezentanți ai Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș și ai Consiliului Județean Argeș.

Scopul întâlnirii l-a constituit identificarea în județul nostru a unor perspective de cooperare la nivel economic, social și cultural. În ultimii ani, Republica Turkmenistan a făcut progrese importante economice cu accent pe dezvoltarea infrastructurii și construirea de fabrici, a sectorului de petrol și gaze naturale, pe producția locală de legume și fructe, precum și pe cea de bumbac.