Afaceristul Tolea adus în sicriu acasă! Află detalii despre înmormântare

Afaceristul Florea Tolea a ajuns în sicriu acasă, la Pitești. Patronul TEF Hotels, care deține complexul Perla din Eforie Nord și complexul President din Scornicești, a murit, joi, la Eforie Nord. Trupul neînsuflețit a fost depus la reședința sa din strada Trivale.

Cunoscutul om de afaceri Florea Tolea ar fi împlinit 69 de ani în luna noiembrie. Acesta dezvoltat de-a lungul timpului mai multe afaceri, în special din domeniul hotelier dar și în media. Florea Tolea a fost patron al unuia dintre primele posturi de radio private care au emis în Argeş, radio Muntenia FM.

Apropiații susțin că afaceristul Florea Tolea a murit din cauza unui infarct. Se afla la la Eforie Nord acolo unde deține complexul hotelier Perla. Deși a fost supus manevrelor de resuscitare, acestea nu au avut succes.

Trupul neînsuflețit a fost adus la Pitești, fiind depus la reședința familiei Tolea din strada Trivale, nr. 9. Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 22 iulie, la ora 12.00, la Biserica Sfântul Ion din Pitești. Sicriul cu trupul neînsuflețit va fi depus la capela familie din cimitirul Sfântul Gheorghe.